čtvrtek 16. května 2013

Vyzkoušeno...

.....ach ta lákadla veliká....
 
 
... s Milánkem nám to nedalo a přeci jen jsme se rozjeli do Tesca a vyzkoušeli ten úžasný stroj na pizzu.....hmmm........ tak nápad má za 1*...dostali jsme i příbor v krabičce a také krabici na pizzu.....to vše za 1*......vyděli jsme celý průběh výroby pizzy, což trvalo pouhé 2min.....taky za 1* (pobavilo nás to)....i cena 99,- příznivá a výběr ze 3 druhů......jenže to musí mít člověk obrovitánský hlad a ještě se potácet opilý z hospody domů....aby si chuť nepamatoval.....těsto má chuť vody a mouky....a sýr mno nevimnevim a šunky celkem 6 kostiček....celkově...raději si dám Hot Dog v Ikea, ušetřím a bude mi po této zkušenosti i chutnat....... :-)
 
 
 




......dnes jsme byli nakupovat zboží....děda M.P. a babička Helenka jeli s námi....děda nám i zaspíval a bavil nás svými vtípky :-D.....máme je rádi..:-)




2 komentáře:

  1. Pizza vypadá fujtajblově ale chápu, že jsme všichni hecovali a chtěli vidět jak takový zázrak :o))) Děda je veselá kopa...a ví, že jeho fotky letí na netu ? :oDDDD

    OdpovědětVymazat
  2. Mnooo, jak to uvést...neví, děda neví co je Blog,ví, že si jej s Mílou vedeme, že sem fotky dáme jsme řekli :-D.... obě fotografie jsme ještě vytiskli a dali babičce Helence v rámečku do práce :-)Moc se smála.

    OdpovědětVymazat